يك روانشناس با تأكيد بر لزوم واكنش والدين در قبال جرم كودكان و نوجوانان ، گفت: “والدين بايد در جرايمي كه در نوجوانان مشاهده مي كنند ، واكنش جدي نشان دهند و نسبت به جرم حساس باشند. اين واكنش بايد كاملا مجازات كننده باشد ، زيرا جرم و جنايت را در بر مي گيرد. ، …
با دزدي كودكان و نوجوانان چگونه برخورد كنيم؟ https://majale-rooz.ir/2021/05/با-دزدي-كودكان-و-نوجوانان-چگونه-برخورد/ مجله روز Fri, 07 May 2021 04:32:33 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/05/با-دزدي-كودكان-و-نوجوانان-چگونه-برخورد/ يك روانشناس با تأكيد بر لزوم واكنش والدين در قبال جرم كودكان و نوجوانان ، گفت: “والدين بايد در جرايمي كه در نوجوانان مشاهده مي كنند ، واكنش جدي نشان دهند و نسبت به جرم حساس باشند. اين واكنش بايد كاملا مجازات كننده باشد ، زيرا جرم و جنايت را در بر مي گيرد. ، …
يك روانشناس با تأكيد بر لزوم واكنش والدين در قبال جرم كودكان و نوجوانان ، گفت: “والدين بايد در جرايمي كه در نوجوانان مشاهده مي كنند ، واكنش جدي نشان دهند و نسبت به جرم حساس باشند. اين واكنش بايد كاملا مجازات كننده باشد ، زيرا جرم و جنايت را در بر مي گيرد. ، تماس ناآگاهانه و حتي جزئي با او ، زشتي اين رفتار را مي شكند و آن را به عادت نوجوانان تبديل مي كند.
شبنم طلوعي در مصاحبه با مجله روز ، وي با ادعاي اينكه سرپوش گذاشتن بر جرايم كودكان از روي بي احتياطي منجر به تكرار جرم مي شود و از قضاوت ديگران نمي ترسد ، اظهار داشت: اولين تجربه جرم در كودكان و نوجوانان مانند مصرف چيزهايي كه مخصوص كودكان و نوجوانان نيست سرقت از والدين و ديگران نزديك شدن به خود و ديگران ، سيگار كشيدن و غيره در صورت توجه به رفتار آنها براي خانواده قابل درك است.
وي درباره سرقت در كودكان و نوجوانان تصريح كرد: از جمله ويژگي هاي كودكاني كه مرتكب اين جنايت مي شوند جمع آوري اشيا from از ساير كودكان و نوجوانان در صورت عدم نياز به آنها ، پنهان كردن سرقت ، سرزنش ديگران در سرقت ، تقلب در امتحانات مدرسه است. در آن زمان ، رعايت حقوق ديگران و تفويض وظايف ديگران نيست.
اين روانشناس افزود: به طور كلي در خانواده هاي اين كودكان و نوجوانان هيچ گونه احساس امنيت و اطمينان وجود ندارد و كودكان از توجه و عشق كافي برخوردار نيستند. علاوه بر اين ، رفتار خشونت آميز همسالان ، كمبود تجهيزات و امكانات مناسب در مقايسه با ساير كودكان و نوجوانان مي تواند منجر به سرقت در كودكان و نوجوانان شود. عدم كنترل كودك در تعامل با همبازيانش نيز ممكن است يكي از عوامل گرايش او به سرقت باشد.
طلوعي با اشاره به نظريه “يادگيري مشاهده اي” همچنين گفت كه اگر والدين مانند جنايت ، سرقت رفتار كنند ، فرزندانشان نيز با الگوي خود رفتار مشابهي نشان مي دهند.
وي ادامه داد: والدين نبايد اين مشكل كودكان و نوجوانان را با افراد ديگر (به استثناي متخصصان) در ميان بگذارند و همچنين هنگام گفتگو با فرزندان خود از استفاده از كلمات “سرقت” و “دروغ” خودداري كنند. ”
اين روانشناس در پايان خاطرنشان كرد: در صورت ربودن كودكان و نوجوانان ، بايد آنها را مجبور كرد كه اشيا را به صاحبانشان برگردانند و در صورت بازگرداندن ، عمل آنها به عنوان رفتار مثبت تشويق شود تا كودك متوجه شود كه رفتارهاي مثبت آنها مورد تحسين قرار گرفته است. “همچنين توجه به اين نكته مهم است كه اين كودكان و نوجوانان بايد مورد توجه معلمان علوم و كلاس هاي درس قرار گيرند.
انتهاي پيام
- شنبه ۱۸ اردیبهشت ۰۰ ۱۳:۰۸ ۱۳ بازديد
- ۰ نظر