توسعه مشاغل خانگي زمينه‌ساز توسعه اقتصاد كشور/بازاريابي و فروش محصول مهمترين چالش

مجله ايراني / مركزي يك توليد كننده فعال در زمينه مشاغل خانگي گفت: “عدم اتصال صحيح به بازار يكي از مهمترين موانع رشد مشاغل خانگي است كه اميدواريم به درستي و به طور مداوم اجرا شود. طرح توسعه تجارت ابوذر كريمي متولد سال 1987 و داراي مدرك كارشناسي ارشد مديريت است و در زمينه موزاييك …

توسعه مشاغل خانگي زمينه‌ساز توسعه اقتصاد كشور/بازاريابي و فروش محصول مهمترين چالش https://majalehirani.ir/2021/توسعه-مشاغل-خانگي-زمينه‌ساز-توسعه-اقت/ مجله ايراني Wed, 09 Jun 2021 03:26:59 0000 اقتصاد https://majalehirani.ir/2021/توسعه-مشاغل-خانگي-زمينه‌ساز-توسعه-اقت/ مجله ايراني / مركزي يك توليد كننده فعال در زمينه مشاغل خانگي گفت: “عدم اتصال صحيح به بازار يكي از مهمترين موانع رشد مشاغل خانگي است كه اميدواريم به درستي و به طور مداوم اجرا شود. طرح توسعه تجارت ابوذر كريمي متولد سال 1987 و داراي مدرك كارشناسي ارشد مديريت است و در زمينه موزاييك …

مجله ايراني / مركزي يك توليد كننده فعال در زمينه مشاغل خانگي گفت: “عدم اتصال صحيح به بازار يكي از مهمترين موانع رشد مشاغل خانگي است كه اميدواريم به درستي و به طور مداوم اجرا شود. طرح توسعه تجارت

ابوذر كريمي متولد سال 1987 و داراي مدرك كارشناسي ارشد مديريت است و در زمينه موزاييك و مجسمه سازي چوبي فعاليت مي كند.

وي در گفت وگو با مجله ايراني اظهار كرد: اين كارگاه آموزشي واقع در روستاي آكداش از توابع شهرستان خنداب فرصت هاي شغلي مستقيم براي چهار نفر و به طور غيرمستقيم براي 10 نفر ايجاد كرده است.

وي در مورد ظرفيت توليد اين كارگاه گفت: حجم توليد اين كارگاه بسته به نوع محصول و مقدار سفارش متفاوت است اما مي تواند محصولات زيادي را با تيراژ بالا در بازار مصرف عرضه كند. بيشتر محصولات غزالي و لك لك هايي هستند كه در تيراژ بالا توليد مي شوند ، به عنوان مثال هر ماه بيش از هزار لك لك توليد و به بازار ارسال مي شود.

كريمي در ادامه به موانع توليد در بخش صنايع دستي اشاره كرد و گفت: بخش صنايع دستي نه مورد توجه قرار گرفته و نه بايد به آنها اهميت داده شود ، اما به طور كلي هيچ مانعي براي چنين فعاليت هاي توليدي وجود ندارد يا هيچ مخالفتي وجود ندارد. اين منطقه نياز به توجه بيشتري دارد.

وي به وجود مشكلاتي از جمله نبود بازار فروش خاص ، عدم پشتيباني لازم از واحدهاي مربوطه و نبود بيمه از مهمترين موانع رشد اشاره كرد و گفت: اتصال به بازار از مهمترين محدوديت هاست. كه اميدواريم به طور مداوم با برنامه جهاد دانشگاهي همراه باشيم. بازار را اداره كنيد و اين مشكل را حل كنيد و منجر به اشتغال پايدار شويد و انگيزه را در بين توليدكنندگان تقويت كنيد. اﺯ اﻧﺸﮕﺎﻫﻲ ا و اﺭ ، اﻳﻨﺘﺮﻧﺘﻲ اﻩ اﻧﺪاﻧﺪ اﺳﺖ.

وي در خصوص تأمين مواد اوليه اظهار داشت: به دليل پتانسيل بالا و كشش خوب منطقه ، مشكلي در تأمين مواد اوليه وجود ندارد و قابليت هاي اين بخش تأمين مواد اوليه را تسهيل كرده است.

طرفداران طرح توسعه مشاغل خانگي در مورد نحوه فروش محصول نيز گفتند: “فروش به صورت حضوري يا از طريق فضاي مجازي انجام مي شود و اميدواريم با فراهم آوردن زيرساخت هاي لازم بازار بهتري را براي مصرف كنندگان به بازار عرضه كنيم.” بازار فروش گاهي اوقات با ايجاد نمايشگاه هاي صنايع دستي ، نمايشگاه هاي مبلمان و مغازه هاي صنايع دستي و غيره فراهم مي شود.

وي افزود: “حل مشكلات از طريق يك طرح مشاغل خانگي به حمايت مورد نياز واحدهاي مربوطه بستگي دارد و نبايد فقط به يك برنامه محدود شود ، بلكه بايد در مرحله اجرا پشتيباني داشته باشد تا شاهد رونق و جهش در توليد اين محصولات باشد. “

وي در مورد مزاياي توسعه فعاليت هاي مشاغل خانگي گفت: توسعه مشاغل خانگي اقتصاد كشور را در سايه تقويت بنيه اقتصادي خانوارها و بستري براي افزايش توليد و رونق اقتصادي توسعه داده است. و دروازه منفعل سازي افرادي كه وارد بازار كار و توليد مي شوند. ” باز مي شود

كريمي تأكيد كرد: جهاددانشگاهي بازار اينترنتي به نام چيگل را راه اندازي كرده است كه فعاليت آن منجر به ايجاد و تقويت بازار مصرف شده و نتيجه آن افزايش توليد و اشتغال خواهد بود.

وي خواستار حمايت در ارائه تسهيلات مقرون به صرفه و پشتيباني واقعي براي برون رفت از مشكلات و پاسخگويي به خواسته هاي توليدكنندگان مشاغل خانگي شد و افزود: مسئوليت جامعه براي برنامه ريزي با وزارت تعاون ، كار و رفاه اين است كه بتواند با مكانيزم و اقدام عملي بر مشكلات پيش رو غلبه كند و اعتماد به نفس محركان را براي توسعه فعاليتها جلب كند.

وي همچنين به صاحبان مشاغل مستقر در خانه توصيه كرد كه مهارت هاي لازم را براي آموزش هاي لازم كسب كنند تا بتوانند نيروي محركه برنامه توسعه مشاغل خانگي باشند كه درآمد خانواده را افزايش مي دهد.

ممكن است ذكر شود كه طرح ملي توسعه مشاغل خانگي پس از تحريف زودتر. برنامه ها و مطالعات داخلي و خارجي در سال 2017.

به منظور اجراي و اجراي اين طرح ، جهاددانشگاهي به عنوان يك نهاد توسعه دهنده ، واسطه اي و تسهيل گر ، اشخاص حقيقي و حقوقي (تحصيل كرده و مربي) را شناسايي و توانمند مي سازد و با تعامل با بازار به مشاغل خانگي كمك مي كند. تثبيت شدن با استفاده از شبكه افقي و به صورت عمودي مشخص شد.

به گفته مسئولان جهاد دانشگاهي ، اين مسسه با استفاده از شبكه متخصصان ، مشاوران و مجري هاي خود در سراسر كشور ، با استفاده از توانمندي هاي تمام سازمان هاي دولتي و غيردولتي ، با هدف شناسايي حلقه ها و شكاف هاي از دست رفته در پروژه هاي مشابه قبلي اقدام كرده است. بخش خصوصي ، براي توسعه موقعيت مشاغل خانگي در اقتصاد كشور.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.