تصدي‌گري‌هاي فراوان دولت در حوزه فرهنگ و هنر

به تخصصي ترين مرجع گردشگري خوش آمديد

تصدي‌گري‌هاي فراوان دولت در حوزه فرهنگ و هنر

سيد عباس صالحي در بخشي از گفتگوي آنلاين خود با اجراي پروژه تجربي با هدف ثبت و انتقال تجربيات وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي ، مي گويد: به گزارش مجله روز ، به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت فرهنگ و جهت گيري اسلامي ، وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي …

تصدي‌گري‌هاي فراوان دولت در حوزه فرهنگ و هنر https://majale-rooz.ir/2021/08/تصدي‌گري‌هاي-فراوان-دولت-در-حوزه-فره/ مجله روز Wed, 11 Aug 2021 14:44:53 0000 فرهنگ و هنر https://majale-rooz.ir/2021/08/تصدي‌گري‌هاي-فراوان-دولت-در-حوزه-فره/ سيد عباس صالحي در بخشي از گفتگوي آنلاين خود با اجراي پروژه تجربي با هدف ثبت و انتقال تجربيات وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي ، مي گويد: به گزارش مجله روز ، به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت فرهنگ و جهت گيري اسلامي ، وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي …

سيد عباس صالحي در بخشي از گفتگوي آنلاين خود با اجراي پروژه تجربي با هدف ثبت و انتقال تجربيات وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي ، مي گويد:

به گزارش مجله روز ، به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت فرهنگ و جهت گيري اسلامي ، وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي در قسمت چهارم و پنجم اين گفتگو به رويكردهاي اين وزارتخانه در زمينه تقويت ظرفيت هاي عمومي به عنوان يكي از اصلي ترين آنها اشاره كرد. برنامه ها.

در اين قسمت صالحي تأكيد مي كند: ما برنامه كلان را دنبال كرده ايم تا با برخي اقدامات ظرفيت هاي مردم را تقويت كنيم و اولين راه ايجاد و توسعه اتحاديه ها بود.

او در اين بخش مي گويد: “مالكيت بيش از حد دولت و كاهش نقش مردم يكي از مشكلات حوزه فرهنگ و هنر است.”

صالحي در ادامه تأكيد مي كند كه مشكل ديگري كه توجيه شد ضعف اتحاديه هاي كارگري و موسسات مردمي بود و مردم مسير تعامل ، مشاركت و گفتگو را پيدا مي كردند و كاركرد سوم آنها اين است كه طبقات مختلف فرهنگي و هنري مجموعه هاي خود را دنبال مي كنند. بنابراين ، در دولت دوازدهم سعي شد نياز اساسي در اين زمينه برطرف شود.

وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي با اشاره به روند آموزش و استفاده از ظرفيت هاي افراد و اصناف ادامه مي دهد: ما دو مسير در اين راستا داشتيم. اول نوشتن يك قانون مستقل و رفتن به عنوان يك لايحه به مجلس ، كه مدت زيادي طول كشيد و دوم استفاده از ظرفيت قوانين كار در مورد چگونگي استفاده از اين ظرفيت براي تشكيل اتحاديه ها. بنابراين ما راه دوم را انتخاب كرديم.

در بخشي از اين گفتگو ، صالحي روند گذراندن مراحل مختلف تشكيل اتحاديه ، نحوه برگزاري جلسات و در نهايت نتايج را توضيح مي دهد و مي گويد: “ما جلسات طولاني در اين زمينه با همكاري وزارتخانه داشتيم. سرانجام منجر به تفاهم نامه اي با اين وزارتخانه شد. “اين يادداشت مبنايي شد كه به شوراي وزيران رسيد و در نوامبر 1998 توسط شوراي وزيران به تصويب رسيد. ايجاد كميسيون براي اجراي اين فرمان ، كه دبيرخانه آن در وزارتخانه واقع شده است. فرهنگ و جهت گيري اسلامي ، كه در آن برنامه ها بررسي مي شوند و تا كنون ، اين كميسيون 58 انجمن ملي در زمينه هاي مختلف را تأييد كرده است. بنابراين تلاش شده است تا از قابليت هاي افراد اين وزارتخانه حداكثر استفاده را ببريم.

وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي همچنين در بخشي ديگر از اين گفتگو به تأسيس خانه مطبوعات اشاره مي كند و مي گويد: خانه مطبوعات در استان ها وجود داشت ، اما اساسنامه اي در سال 1996 تهيه شد كه بر اساس آن هيئت مديره استان مطبوعات خانه مطبوعات ملي را به مدت سه سال تأسيس كردند. بنابراين ، خانه مطبوعات ملي شكل گرفت.

او سپس به تشكيل پيوندهاي قرآني منحصر به فرد و نحوه شكل گيري آنها اشاره مي كند.

همچنين سيد عباس صالحي در بخشي ديگر از اين گفتگو به ايجاد سيستم هاي صنفي از جمله مجمع انجمن هاي ادبي كشور اشاره كرده است.

وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي مي گويد: “يكي از اهداف ما اين بود كه انجمن هاي ادبي با هم بمانند و بتوانند هم افزايي داشته باشند.” اين رويداد پس از سال 1996 رخ داد و جشنواره بهار ملكه شاعران با اين ديدگاه برگزار شد كه برخي از انجمن هاي ادبي مي توانند در قالب فرهنگ ظهور كنند.

در قسمت پنجم اين گفتگو و پس از بحث در مورد تقويت ظرفيت هاي مردم ، صالحي مي گويد: در اين زمينه ما به توسعه كمي و كيفي نهادها و مسسات فرهنگي و هنري نيز فكر كرديم. اين بدان معناست كه نهادهاي فرهنگي و هنري خود يك ظرفيت مردمي براي حوزه فرهنگ و هنر بودند و در چهار سال گذشته ما رشد قابل توجهي در چندين حوزه اين حوزه از جمله رشد موسسات داشته ايم. هنري براي يك هدف واحد به بين پايان سال 1995 تا 1400 ، تعداد 1116 موسسه هنرهاي يكبار مصرف در كشور افزايش يافت و اين نشان مي دهد كه موسسات فرهنگي هنري فرصتي براي حضور مردم است. علاوه بر اين ، در سال 1996 تعداد 6315 موسسه چند منظوره وجود داشت و در پايان سال 1999 ، اين تعداد 7610 موسسه بود. همچنين در زمينه هاي مختلف مانند مراكز تبليغاتي ، رسانه هاي آنلاين و … شاهد اين رشد هستيم.

در جاي ديگر ، وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي ايجاد فرصت هايي براي حضور فعاليت هاي مردمي در حوزه فرهنگ در اشكال مختلف و همچنين ساير كاركردهاي اصلي برنامه براي تقويت ظرفيت هاي مردمي را مي داند و مي گويد: تمركززدايي و كاهش مالكيت دولت از ديگر عملكردهاي اين برنامه كلان بود. حوزه انتخابيه مانند تفويض اختيار و واگذاري برگزاري نمايشگاه كتاب تهران به صنف مربوطه و … شكل گرفت.

وي مشاركت و همكاري با كلاس ها را از ديگر كاركردهاي برنامه براي تقويت ظرفيت هاي افراد مي داند.

صالحي اين گفتگو را ادامه مي دهد: “بهره مندي از اتحاديه ها در سياستگذاري و برنامه ريزي و حضور اتحاديه ها در وزارت حكمت برخي از اين اقدامات بود.”

ادامه مي دهد: رفع موانع قانوني فعاليت ها در زمينه فرهنگ و هنر ، ششمين عملكرد اصلي برنامه براي تقويت ظرفيت مردم بود. تجديد نظر در قوانين و مقررات يكي از اقدامات در اين زمينه است.

در بخش پاياني ، صالحي تأكيد مي كند كه يكي از اهداف تجديد نظر در دستورالعمل ها اجتناب از فعاليت هاي فرهنگي و هنري به منظور سهولت كار بود.

چهارمين و پنجمين گفتگوي سيدعباس صالحي وزير فرهنگ و جهت گيري اسلامي به منظور اجراي پروژه تجربي در وزارت فرهنگ و جهت گيري اسلامي در فيلم هاي زير قابل مشاهده است:

مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي كند.

فايل را از اينجا بارگيري كنيد: video / mp4
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي كند.

فايل را از اينجا بارگيري كنيد: video / mp4

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.